RİZE / PAZAR - Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

- Açık Öğretim  Lisesi 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 3. dönem kayıt yenileme işlemleri  19 Nisan 2024 tarihinden, 13 Mayıs 2024 tarihi mesai bitiminde kadar yapılabilecektir.

- Kayıt yenileme işlemi için öğrenciler, 250 (iki yüz elli ) TL sınav katılım ücretini MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi hesabına https://odeme.meb.gov.tr adresinden tüm bankaların kredi kartı veya T.C. Ziraat Bankası AŞ, Türkiye Vakıflar Bankası TAO ve Türkiye Halk Bankası AŞ'nin ATM, mobil bankacılık ya da internet bankacılığı hizmetleri üzerinden yatıracaktır.

- Açık Öğretim Lisesinde ki öğrencilik durumu aktif, donuk ve silik durumda olan tüm öğrenciler kayıt yenileme işlemini yaptırabilecektir.

-  Ücret muafiyeti kapsamında olan öğrencilerin kayıt yenileme işlemleri için 444 0 632 Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi (MEBİM) ya da  halk eğitimi merkezi müdürlükleri  ile iletişime geçerek; kayıt yenileme taleplerini iletmeleri, sistem üzerinde güncellenmesi gereken raporlarını sunmaları, Engelli Sınav Hizmetleri bilgilerini kontrol ederek kayıt yenileme işlemlerinin tamamlandığını teyit etmeleri gerekmektedir.

Ders Seçimi İşlemleri:  2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 3. dönem sınavları için ders seçme işlemleri 19 Nisan 2024- 13 Mayıs 2024 tarihleri arasında Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden yapılabilecektir. Kayıt yenileme işlemlerinin sona ermesinin ardından yapılan ders seçimi işlemleri dikkate alınmayacaktır.

Sınav Merkezi İşlemleri: 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 3. dönem sınavları için sınav merkezi güncelleme işlemleri 19 Nisan 2024- 13 Mayıs 2024 tarihleri arasında Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden yapılabilecektir. Kayıt yenileme işlemlerinin sona ermesinin ardından yapılan sınav merkezi belirleme ve güncelleme işlemleri dikkate alınmayacaktır.

Nis

Gönülden bağlı olduğumuz Pazar İmam Hatip Ortaokulu okulumuzu ziyaret etti.

Öğle yemeğinin ardından müdürümüz, müdür yardımcılarımız ve rehber öğretmenimiz tarafından verilen bilgilendirmeye katılan ortaokul 8.sınıf öğrencileriyle keyifli anlar kaydettik.

Neşenize sağlık çocuklar!

Nis

"Kariyer Günleri" programımızda RTEÜ İLAHİYAT FAKÜLTESİ Akademisyeni Hadis Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Fatih GÜMÜŞ'ü konuk ettik. GÜMÜŞ, öğrencilik yıllarından meslek seçimine kadar yaşadığı tüm süreçleri bizimle paylaşırken günümüz gençliğine ışık tutacak tavsiyelerde de bulundu. Kendisine değerli ziyareti için teşekkür ederiz.

Nis

Bugünkü Kariyer Günleri konuğumuz Kaçkar Hastanesi Çocuk Gelişimi Uzmanı Ayşe DOĞAN'dı. Öğrencilerimize mesleği ile bilgiler veren DOĞAN, öğrencilik yıllarından da bahsederek motivasyon sağladı. Çocuk Gelişimi Uzmanlığı kariyer fırsatlarını da anlatan uzmanımıza çok teşekkür ederiz.

Nis

Kariyer Günleri'nde okulumuzda Kaçkar Hastanesi'nden Enfeksiyon Hemşiresi Aynur TAMTÜRK TAŞÇI ve Eğitim Hemşiresi Özlem ATABAY'ı ağırladık.

Verimli geçen söyleşi de sorularımızı büyük bir içtenlikle yanıtlayan hemşirelerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

Doğruda açılar, sayı oyunu,çemberde pi sayısı,doğada fibonacci sayılarını dış öğrenme ortamları ile öğrendik.

Nis

Okulumuzda koordine ettiğimiz KARİYER GÜNLERİ kapsamında öğrencilerimize kendi mesleki hayatı ile bilgiler veren, öğrencilik hayatından örneklerle söyleşimizi zenginleştiren AVUKAT EMRE DERECİ'ye teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencilerimiz ile Pazar Anaokulu 'nda Karagöz ve Hacivat sahnemizi sergiledik. Ramazan davulcumuzun manisiyle başlayan programımıza okul mehter takımımız da renk kattı. Değerli ev sahipliği için Pazar Anaokulu'na, cıvıldayan çocuklarımıza ve emeklerinden dolayı Sevgili Ögretmenimiz Derya SÜMER'e, kıymetli ögrencilerimize teşekkür ederiz

12.sınıf öğrencilerimiz bugün Denizcilik Müzesi'ni ziyaret etti.

Öğrencilerimiz üniversite sınavı stresini bir anda olsa attı. Öğretmenlerimizin eşlik ettiği gezide okul dışı öğrenme ortamları da oluşturuldu.

Değerli öğretmenlerimize teşekkür eder, 12lerimize motivasyon olmasını dileriz

Matematik derslerimiz çok eğlenceli!

Altın oran, çarpanlarına ayırma, parabol konularıyla ilgili etkinlikler yapıldı.

Ayrıca öğrencilerimiz kahvaltı yaparken simitlerin çevresini ve peynirlerin alanını hesapladılar.

Yaratıcı tarafıyla Matematiği öğrencilerimiz için günlük yaşama entegre eden Matematik Öğretmenimiz Derya Sümer'e teşekkür ederiz.

Şbt

İslam Sanatları Haftası'nda ÇEDES ve Sosyal Okul Projesi kapsamında okulumuzda  başlayan Ebru Kursu ve Tezhip Atölyemiz öğrencilerimizin dönem içinde yaptığı çalışmaların dönem sonu sergisi ile tamamlandı.

Pazar Halk Eğitim Müdürlüğü'nün talebimiz doğrultusunda görevlendirdiği İslam Sanatları Öğretmenimiz Rana hocamıza özverilerinden ve emeklerinden dolayı tekrar teşekkür ederiz

Şbt

I. Dönem başlayan Tezhip Kursu Atölyemizde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz keyifli anlar geçirdi.

Şbt

I. Dönem İslami Sanatlar Haftası'nda başlayan Ebru Kursu Atölyemizde öğrencilerimiz keyifli anlar geçirdi.

Şbt

Sosyal Okul Projesi kapsamında öğretmenlerimiz ile Isırlık Tabiat Parkı'nda sosyal etkinlik gerçekleştirdik.

Dinlenme ve motivasyon toplama fırsatı bulan öğretmenlerimize sevgilerimizi sunarız.

Şbt

Değerli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nimet BÜYÜK ve şube müdürlerimiz okulumuzu ziyaret etti.

Okul müdürümüz ve müdür yardımcılarımızla sohbet edip, TYT Süreç Değerlendirme Sınavı'na giren öğrencilerimize başarılar dileyerek tadilatı yeni tamamlanan öğretmenler odamızı yerinde gözlemleyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüze maddi ve manevi emekleri için teşekkür ederiz