Okul Pansiyonumuza Kayıtlar Devam Etmektedir

Pansiyonumuz 2005 yılında açılmıştır. Sadece erkekler için olmak üzere kontenjanı 40'tır. Odalar baza sisteminde olup toplam 3,4 ve 5 kişiliktir. Odalar giyinme kabini ve kıyafet dolabı olacak şekilde donatılmıştır. Pansiyonumuzda etüt odası mevcut olup ayrıca öğrencilerin bilgisayarlardan faydalanmaları için ortam oluşturulmuştur. Pansiyonumuzun içinde 5 kabinli banyolar ve ayrıca 5 kabinli wc bulunmaktadır.

Okulumuzdaki yemekhanemizde sabah kahvaltısı dışında okulumuz aşçısı tarafından hazırlanan öğle ve akşam yemeği olmak üzere günde 2 öğün de sulu ve sıcak yemek servisi vardır. Ayrıca akşam çay saati-atıştırmalık zamanı da bulunmaktadır. Yemekhanemiz aynı anda 60 kişiye hizmet verebilmektedir.

Gerekli belgelerle birlikte okul yönetimine başvurunuz.

Yayın: 13.09.2023 - Güncelleme: 18.09.2023 09:46 - Görüntülenme: 85