Fikret ANDIÇ - Okul Müdürü

10.10.1976 tarihinde Çamlıhemşin’de doğdu. Kirazlık İlkokulu, Ortaokulu ve Pazar Lisesi’ni bitirdi. 2001 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesi “Türkçe Öğretmenliği” bölümünden mezun oldu. 2002 yılında "Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni" olarak Pazar Lisesi’nde göreve başlayıp, 2005-2007 yılları arasında Müdür Yardımcısı olarak da aynı lisede öğretmenlik görevinde bulundu. 2008 yılında Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak atandı ve 2014 yılında aynı lisede Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürdü. 2016 yılında Okul Müdürü olarak atandığı Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yöneticilik görevini devam ettirmektedir. Evli ve 4 çocuk babasıdır.