OKULUMUZ TARAFINDAN BU HAFTA BELİRLEMİŞ OLDUĞUMUZ ÖZGÜN PROJEMİZ '' NAMAZ DAVETÇİLERİ '' SAYESİNDE ÖĞRENCİLERİMİZİ NAMAZ KILMAYA TEŞVİK ETMEYE ÇALIŞMAKTAYIZ.

ÖĞRENCİLERİMİZİN YETENEKLERİ DOĞRULTUSUNDA SPORTİF VE SANATSAL FAALİYETLERE YÖNDERİLMESİ SAĞLANMAKTADIR.

OKUL İÇİNDEKİ UYGUN ALANLARA YAPTIĞIMIZ OKULUMUZU GÜZELLEŞTİRME ÇALIŞMALARI.

İl geneli dart turnuvasına katıldık. 11 lisenin katıldığı turnuvada gruplardan çıkmayı başardık ancak final elemelerinde elendik.

İl geneli futsal turnuvasına katıldık. 16 takımdan ilk sekize girmeyi başardık fakat grup elemelerinde elendik. Önümüzdeki yıl daha başarılı olacağımıza inanıyoruz. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Geçmişten bugüne okulumuzda yapılan etkinliklerden oluşun videomuz haberimizdedir.

Ara

Rize geneli Anadolu İmam Hatip Liseleri arası Genç Hatipler Hutbe Okuma yarışması, bu yıl okulumuz koordinatörlüğünde ilçemiz Merkez Hatuniye camiinde yapılmıştır.

Ara

Okulumuzda Pazar İlçe Müftüsü Sayın Şükür KÜÇÜK tarafından öğrencilerimize Tüketim Çılgınlığıyla ilgili bilgilendirici seminer verilmiştir.

Ara

Okul Müdürümüz Fikret ANDIÇ tarafından öğretmenlerimize protokol ve resmi yazışma kurallarıyla ilgili seminer çalışması yapılmıştır.Çalışma sonucunda öğretmenlerle genel bir değerlendirme yapılarak gerekli geri dönütler alınmıştır.

Ara

Öğrencilerimizle birlikte moral ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla   kitap fuarını ziyaret ettikten sonra sinema keyfi yaptık.

Ara

Öğretmenler günümüz okulumuzda pasta kesilerek  coşkuyla kutlandı.Okul Yönetimi tarafından öğretmenlerimize kendi isimlerinin yazılı olduğu kahve fincanları hediye edildi.

ANLAŞMAZLIK VE ÇATIŞMA ÇÖZME YÖNTEMİ OLAN AKRAN ARABULUCULUĞU MODELİ İLE OKULUMUZDA PROBLEM YAŞAYAN ÖĞRENCİLER, KENDİ SINIFLARINDAN SEÇTİKLERİ ARABULUCULAR ÖNDERLİĞİNDE KENDİ PROBLEM VE ANLAŞMAZLIKLARINI ÇÖZMEYE ÇALIŞMAKTADIRLAR.

BU PROJE SAYESİNDE;
 *Okul disiplin sorunlarının öğretmenler ve okul yöneticileri üzerinde oluşturduğu baskı azalacaktır; disiplin sorunları ve bu sorunlara ayrılan zaman azalacaktır.
 *Çatışma çözümü ve akran arabuluculuk eğitimi, sınıf ve okul atmosferini geliştirecektir. Okulda tansiyon düşecektir.
 *Akran arabuluculuğu öğrenci-öğrenci ve öğrenci-öğretmen arasındaki ilişkilerin daha olumlu ve yapıcı geçmesine neden olacağı için okul iklimini olumlu yönde etkileyecektir.
 *Arabuluculuk süreci, öğrencilere duygularını paylaşma, diğer öğrencileri anlama, empati ve gereksinimlerini olumlu yöntemlerle karşılama yollarını kazandırır.
 *Problem çözme becerileri konusunda farkındalık düzeyleri artacak olan öğrencilerin kendi akranlarıyla daha sağlıklı iletişime geçecek ve öğrenciler kendi anlaşmazlıklarını çözmede daha fazla sorumluluk alacaklardır.

Ara

Okulumuzda Genç Sadâ Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması, Genç Bilâller Ezan Okuma Yarışması ve Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması düzenlendi.

Ara

12.sınıf öğrencilerimizle birlikte ''Buzlar Çözülmeden'' adlı tiyatro oyununu izledik.

Ara

9.Sınıf öğrencilerimizden Büşra Nur TELATAR'ın evine Matematik öğretmeni Derya SÜMER, Fizik öğretmeni Ömer ZİLAN ve Rehber öğretmeni Adem TERZİ ziyarette bulundu.Velimizle öğrencimizin sosyal,duygusal ve akademik yöndeki gelişimi hakkında samimi bir ortamda görüşme yapıldı.