May

Alanında uzman hekimi halk sağlığı merkezinden talep ederek helal ve sağlıklı gıda konusunda okulumuzda bir sunu düzenledik.

May

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımıza düzenli olarak katılan öğrencilerimizle çeşitli etkinlikler düzenledik.

May

Pansiyonda kalan öğrencileri bilgilendirme amaçlı iki tane LCD ekran kurulumu yaptık.

May

İlçemize ve okulumuza misafir olarak gelen Prof.Dr.İhsan Süreyya SIRMA, öğrencilerimizle kültür ve medeniyetimizle ilgili söyleşi yaptı.

May

Çaykur'un sponsorluğunda okulumuzun duvarlarını kalıcı resimlerlerle donattık.

May

Her gün devamsızlık mesajlarıyla velilerimizi bilgilendiriyoruz.

May

18 Mart Çanakkale Şehitleri ve 15 Temmuz Şehitleri için öğrencilerimize okuttuğumuz hatmi şerifin duasını ilçe merkez camimizde halkla birlikte yaptık.

May

Rize'nin Pazar ilçesindeki Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri tarafından ilk defa basımı gerçekleştirilen okul dergisi büyük beğeni kazandı.Okul tarihinde bir ilk olan  dergimiz, okurlarıyla buluştu. Öğrenci ve öğretmenlerin ortak emeğiyle tamamlanan  dergimiz, ilk sayısıyla kültür, sanat, edebiyat alanında iddialı bir çalışmaya imza attı.

OKUL TANITIM AFİŞİMİZ

May

Okulumuzda dezenfeksiyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Şbt

Sağlık  Bakanlığı tarafından yayınlanan koronavirüs ve korunma yolları videolarını aşağıdan izleyebilirsiniz. Hastalıktan korunma hakkında bilinçlenmek tüm öğrencilerimiz için önemlidir.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı'nın koronavirüs ile ilgili bilgilendirme notu aşağıdadır.

ÖĞRENCİLERE YÖNELİK VERİMLİ DERS ÇALIŞMA VE MOTİVASYON SEMİNERLERİ DÜZENLENMİŞTİR.

ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN BELİRLENEN ESERLER, ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE OKUL BAHÇESİNDE OKUNMAKTADIR. OKUNAN ESERLER ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER TARAFINDAN KRİTİĞİ YAPILIP ÖZGÜN DÜŞÜNCELERİN PAYLAŞIMI SAĞLANMAKTADIR.

OKULUMUZDA UYGULANANAN MESLEKİ UYGULAMA ÇALIŞMALARI NETİCESİNDE OKULUMUZDA YAPILAN KUR-AN-I KERİMİ GÜZEL OKUMA,İMAMLİK VE MÜEZZİNLİK UYGULAMALARI OKULUMUZ İDARESİ VE ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN DESTEKLENMEKTEDİR. ÖĞRENCİLERİMİZİN MESLEKİ GELİŞİMLERİNE KATKI SAĞLAYAN İDAREYE VE ÖĞRETMENLERİMİZİ TEŞEKKÜR EDER,ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.