Ekm

24 Kasım 2019 Öğretmenler Günü faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen turnuvalarda  ilçemizin sportif öğretmenleri futsal alanında ilçemizi temsil etmişlerdir.Bu etkinliklere okulumuzdan katılım gösteren Rehber Öğretmenimiz Adem TERZİ ve Tarih Öğretmenimiz Murat GENÇCELEP'e teşekkür eder başarılar dileriz.

Ekm

Namaz; Allah'a karşı yapılması gereken kulluk görevlerinin en önemlisidir. Çünkü imandan sonra namazdan daha üstün bir ibadet emredilmemiştir. Bu ibadet kalp, söz ve bedenle yapılan ibadetleri bir araya toplamakta inancı eyleme dönüştürmektedir.Namaz bir cemaat eylemidir. Birlikte ve topluca hareket etmeyi özendiren bir diriliş provasıdır. Saf düzeni durmak; aynı kıbleye yönelme bilinciyle birlikte, fikirsel birlikteliğin amelî birlikteliğe dönüşmesini ifade ederken, safların sık tutulması; omuz omuza vererek mücadelede kenetlenmeyi ifade eder.Projemiz doğrultusunda namaz davetçilerimiz,öğle yemeklerini yedikten sonra 12:45-13:00 arası koridorlarda,sınıflarda ve okul bahçesinde dolaşarak öğrencilerimizi,öğretmenlerimizi ve çalışanlarımızı cemaatle öğle namazını kılmaya davet edeceklerdir.

NAMAZ DAVETÇİLERİ

1- HÜSEYİN ANDIÇ

2- ÖMER CAN

3- EMİRHAN YURTSEVEN

4- YUSUF BALOĞLU

5- CEMİL MUHAMMET BEKAR

6- İBRAHİM GERDAN

Ekm

Çevre bilincini geliştirmek amacıyla Sıfır Atık Projesi kapsamında okulumuza geri dönüşüm kutularını kazandırdık.

Ekm

Biyoloji dersinde '' Sinir Sistemi'' konusunu tabu oyununa entegre ederek eğlenceli hale getirdik.Sinir Sistemini tabu oyunu oynayarak tekrar ettik.11. ve 12. sınıf öğrencilerimizin arasında tabu yarışması düzenledik.Yarışmayı kazanan 11.sınıf öğrencilerimize ödül olarak çay-kek ikramı yapıldı.